01.10.2010 – Obilježavanje 40-te obljetnice …

Djelatnici naše komunalne tvrtke DVORAC d.o.o. Valpovo, 1. listopada 2010. godine obilježili su 40 obljetnicu rada i djelovanja.

Na prigodno održanoj proslavi direktor Josip Marković ukratko je dao pregled svih značajnijih ulaganja u proteklih desetak godina. Ono što još predstoji je izgradnja javne odvodnje u mjestima općina Bizovac i Petrijevci, te prigradskih naselja grada Valpova – mjesta Ladimirevci, Šag, Ivanovci, Zelčin, Marjančaci i Harkanovci.

Nastavljaju se radovi na vodoopskrbi i odvodnji u općini Koška, a isto tako , za realizaciju projekata u mjestu Valpovu koriste se sredstva iz Fondova EU.

Cilj kojemu tvrtka teži je postizanje visokog standarda vezano uz komunalne poslove koje DVORAC d.o.o. Valpovo obavlja, a to su proizvodnja i distribucija vode, pročišćavanje i odvodnja otpadnih voda, pogrebne djelatnosti i održavanje groblja, prikupljanje i odvoz komunalnog otpada, održavanje javnih površina i cesta.

Na postignutim rezultatima zaposlenicima je čestitao gradonačelnik grada Valpova, Leon Žulj, a priznanja radnicima za neprekidni radni staž u tvrtki uručio je predsjednik NO-a Vlado Benko.

Za Dvorac d.o.o. Josip Marković, dipl. iur. direktor