3.5.2013. Obavijest o obavljanju komunalnih djelatnosti

Izvješćujemo poštovane korisnike usluga da DVORAC d.o.o. Valpovo sukladno odredbama Zakona o vodama ( NN broj 153/09. ) može obavljati samo djelatnosti javne vodoopskrbe i javne odvodnje i ne može više obavljati druge komunalne djelatnosti niti tržišne djelatnosti. Za obavljanje komunalnih i tržišnih djelatnosti – graditeljstvo i geodetske usluge DVORAC d.o.o. Valpovo osnovao je kao jedini osnivač trgovačko društvo URBANIZAM d.o.o. za komunalne djelatnosti Valpovo, M.A.Reljkovića 16 koje je po Rješenju Trgovačkog suda u Osijeku od 19. veljače 2013. godine upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Osijeku.

Sljedom navedenog, a na temelju Odluke Gradskog vijeća Grada Valpova trgovačko društvo URBANIZAM d.o.o. za komunalne djelanosti i graditeljstvo Valpovo će od 1. travnja 2013. godine obavljati sljedeće komunalne djelatnosti na području Grada Valpova: održavanje čistoće, održavanje javnih površina osim u dijelu koji se odnosi na sanaciju oštećenja na javnim površinama, održavanje nerazvrstanih cesta osim u dijelu koji se odnosi na sanaciju oštećenja na cestama i na održavanje i obnovu horizontalne signalizacije, tržnice na malo, održavanje groblja i prijevoz pokojnika.

Obavijesti o poslovanju URBANIZAM d.o.o. za komunalne djelatnosti i graditeljstvo Valpovo mogu se pročitati pretraživanjem Izbornika ove WEB stranice pod nazivom URBANIZAM.