24.07.2018. – Obavijest o kvarovima na vodovodnoj mreži…

24.7.2018. – Obavijest o kvarovima na vodovodnoj mreži…

Želite li znati više  ….

DVORAC d.o.o za komunalne djelatnosti Valpovo izvješćuje korisnike vodnih usluga da je tijekom jučerašnjeg dana (ponedjeljak) u tri navrata na dijelu uslužnog područja – dio grada Valpova i prigradsko naselje Nard, došlo do duljih prekida u isporuci pitke vode zbog tri kvara na vodovodnoj mreži u užem dijelu centra grada Valpova.

Djelatnici DVORCA su odmah pristupili otklonu kvarova i uz svoje svesrdno angažiranje kvarovi na vodovodnoj mreži su otklonjeni što je bilo moguće brže, kako bi se što prije nastavilo sa isporukom pitke vode cijenjenim korisnicima.

Djelatnici DVORCA kontinuirano održavaju vodne građevine na svome uslužnom području kako bi se osigurala kontinuirana i kvalitetna isporuka vodnih usluga, nažalost ne može se utjecati na kvarove koji su posljedica dotrajalosti vodovodne mreže čija rekonstrukcija slijedi tijekom iduće godine u sklopu projekta koji će biti financiran od strane EU.

DVORAC d.o.o. Valpovo zahvaljuje korisnicima vodnih usluga na svome uslužnom području na razumijevanju i na povjerenju, jer će se djelatnici DVORCA sigurno uvijek maksimalno angažirati kako bi se osigurala kontinuirana i kvalitetna isporuka pitke vode.

 

Aktivna Slika
Aktivna Slika
Aktivna Slika