28.11.2018. – Natječaj za prikupljanje ponuda za prodaju poslovnog prostora …

28.11.2018. – Natječaj za prikupljanje ponuda za prodaju poslovnog prostora …

Želite li znati više  ….

DVORAC d.o.o. za komunalne djelatnosti Valpovo, M. A. Reljkovića 16, temeljem odluke Skupštine i Nadzornog odbora DVORAC d.o.o. Valpovo, objavljuje

NATJEČAJ

za prikupljanje ponuda za prodaju poslovnog prostora u Belišću

  • I. DVORAC d.o.o. za komunalne djelatnosti Valpovo prodaje poslovni prostor u Belišću, Trg Ante Starčevića 19, u prizemlju poslovno-stambene zgrade, izgrađene na kčbr. 370, k.o. Belišće, površine 15,00 m2.

  • II. UVJETI NADMETANJA

  1. Početna cijena nadmetanja je 110.000,00 kn prema trenutnom stanju zemljišnoknjižne i katastarske dokumentacije i principu “viđeno-kupljeno”.
  2. Pravo podnošenja ponuda imaju hrvatski državljani i pravne osobe registrirane u Republici Hrvatskoj.
  3. Kriterij za izbor najpovoljnije ponude je najviša ponuđena cijena.
  4. Ponude se dostavljaju preporučenom poštom ili osobnom dostavom u zatvorenoj omotnici na adresu: DVORAC d.o.o. Valpovo, M. A. Reljkovića 16, 31 550 Valpovo, uz naznaku: “Ponuda za kupnju poslovnog prostora – ne otvarati”, najkasnije do 10. prosinca 2018. godine do 12,00 sati.
  5. Ponuda mora sadržavati visinu ponuđene kupovne cijene, dokaz o uplati jamčevine, načine, rokove i osiguranje plaćanja, podatke o ponuditelju – ime, prezime i adresu stanovanja, odnosno naziv i sjedište (za pravne osobe), te broj poslovnog računa ili tekućeg računa za povrat jamčevine, presliku osobne iskaznice (za fizičke osobe), odnosno izvatka iz sudskog registra (za pravne osobe) ne starijeg od 6 mjeseci, te druge pogodnosti ponuditelja.
  6. Sudionici natječaja dužni su do zaključenja prikupljanja ponuda uplatiti jamčevinu za kupnju u iznosu od 1.000,00 kn na IBAN: HR60 2340 0091 1000 1115 9, model: 00, poziv na broj: OIB uplatitelja, sa svrhom doznake: “Jamčevina za natječaj”. Kupcu čija ponuda bude prihvaćena, iznos jamčevine biti će uključen u cijenu, a ostalima se jamčevina odmah vraća, i to bez kamata. U slučaju da kupac, čija ponuda bude prihvaćena, odustane od svoje ponude ili se ne odazove pozivu na sklapanje ugovora iz točke 8. ovog natječaja, gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine.
  7. DVORAC d.o.o. Valpovo izvijestit će sve ponuditelje o odluci u roku od 8 dana od dana donošenja odluke o odabiru najpovoljnije ponude.
  8. Kupac je dužan sklopiti ugovor o kupnji predmetnog poslovnog prostora u roku od 8 dana od dana prijema poziva na sklapanje ugovora o kupoprodaji.
  9. Kupac snosi troškove plaćanja poreza i ostale troškove prijenosa vlasništva kupljene nekretnine na svoje ime.
  10. Nepravodobne i nepotpune ponude neće se razmatrati.
  11. DVORAC d.o.o. Valpovo zadržava pravo poništenja natječaja djelomično ili u potpunosti, bez ikakve obveze prema ponuditeljima.
  12. Pregled nekretnine može se obaviti prema dogovoru pozivom na telefon 031/656-061, radnim danom od 7,00 do 15,00 sati.

UPRAVA-DIREKTOR
DVORAC d.o.o. Valpovo:
Damir Pepić, dipl.oec.